Conveniently arrange all the ingredients. Fillet the herring. Boil the eggs and carrots, peel them. Remove the butter in advance so that it becomes soft at room temperature. Grate the boiled carrots on a fine grater. Prepare your blender.
Удобно разложите все ингредиенты. Разделайте сельдь на филе. Отварите яйца и морковь, очистите их от кожуры. Сливочное масло достаньте заранее, чтобы оно стало мягким при комнатной температуре. Натрите отварную морковь на мелкой терке. Подготовьте блендер.
Grind the ingredients. To obtain a homogeneous paste-like mass, use a blender. Make sure there are no bones left in the herring fillet. Cut the fish into cubes and grind in a blender.
Измельчите ингредиенты. Чтобы получить однородную пастообразную массу, воспользуйтесь блендером. Убедитесь, что в филе сельди не осталось костей. Нарежьте рыбу кубиками и измельчите в блендере.
Finish preparing mincemeat. Add boiled carrots and eggs to the blender with the fish and chop. Add processed cheese and butter to the total mixture. Season with salt and pepper. Mix well.
Завершите приготовление форшмака. Отваренную морковь и яйца добавьте в блендер к рыбе и измельчите. Добавьте в общую массу плавленый сырок и сливочное масло. Посолите и поперчите. Хорошо перемешайте.
Make sandwiches from mincemeat using croutons, toast, and tartlets. Decorate the surface of the sandwich with a small amount of mayonnaise and sprinkle chopped herbs on top. The prepared mincemeat should be stored in the refrigerator for no more than two days.
Сделайте из форшмака бутерброды, используя гренки, тосты, тарталетки. Поверхность бутерброда украсьте небольшим количеством майонеза, сверху посыпьте измельченной зеленью. Хранить готовый форшмак нужно в холодильнике не более двух суток.