Prepare all the necessary ingredients and work surface. Wash the tomatoes, herbs and eggs.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Помидоры, зелень и яйцо помойте.
Chop the cherry in half. Crush the garlic with the flat side of the knife.
Черри порубите пополам. Чеснок раздавите плоской стороной ножа.
Heat a saucepan with vegetable oil. Fry the garlic for 1-2 minutes until golden.
Разогрейте кастрюлю с растительным маслом. Обжарьте чеснок 1-2 минуты до золотистости.
Add cherry tomatoes to the garlic. Stirring, fry for 1-2 minutes.
Добавьте к чесноку помидоры черри. Помешивая, жарьте в течение 1-2 минуты.
Pour broth into vegetables.
Влейте к овощам бульон.
Break the egg into a bowl and beat it with a whisk or fork until smooth.
В миску разбейте яйцо и взбейте его венчиком или вилкой до однородности.
Pour the egg in a thin stream into the soup. Stir the soup with a whisk to prevent the egg from sticking.
Влейте яйцо тонкой струйкой в суп. Помешивайте суп венчиком, чтобы яйцо не слиплось.
Let the soup steep for 5-7 minutes. Add sugar, salt and pepper to taste.
Дайте супу настояться в течение 5-7 минут. Добавьте сахар, соль и перец по вкусу.
Pour the soup into serving bowls, garnish with finely chopped dill and serve.
Разлейте суп по порционным тарелкам, украсьте мелко нарубленным укропом и подавайте.