Prepare food and utensils. Wash and peel the carrots. Grate it on a coarse grater. Peel the onion and cut into rings. Wash the potatoes and peel them. Cut into thin 1-1.5 cm slices and place in a bowl of water to prevent the potatoes from turning black. Rinse the cod fillet and dry with a paper towel. Preheat the oven to 190˚C.
Подготовьте продукты и посуду. Помойте и почистите морковь. Натрите ее на крупной терке. Лук очистите от кожуры и нарежьте кольцами. Картофель помойте, очистите от кожуры. Нарежьте тонкими кружочками 1-1,5 см и положите в миску с водой, чтобы картошка не почернела. Филе трески промойте и обсушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 190 ˚C.
Prepare the vegetables. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion until golden for 3 minutes, add the carrots. Fry for 5 minutes until softened. Don't forget to stir.
Подготовьте овощи. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук до золотистого цвета в течение 3 минут, добавьте морковь. Жарьте в течение 5 минут, пока она не станет мягкой. Не забывайте помешивать.
Bake the cod. Cut the cod fillet into pieces, add salt and pepper. Place potato slices on a baking sheet, cod fillets on top, and fried onions and carrots on top of the fish. Top with mayonnaise. Place in the oven for 30 minutes.
Запеките треску. Филе трески нарежьте на куски, посолите и поперчите. На противень выложите кружочки картофеля, сверху филе трески, на рыбу — обжаренные лук с морковью. Полейте майонезом. Поставьте в духовку на 30 минут.
Garnish the dish with fresh herbs.
Украсьте блюдо свежей зеленью.