Wash fresh fish and dry with paper towels. Peel the onion and garlic. Wash the potatoes thoroughly with a brush.
Свежую рыбу вымойте, высушите бумажными полотенцами. Лук, чеснок очистите. Картофель тщательно вымойте щеткой.
Prepare vegetables for soup. Crush the garlic with a knife and chop finely. Chop the onion into small cubes. Cut the potatoes with their skins into cubes. Cut the cod into cubes.
Подготовьте овощи для супа. Чеснок раздавите ножом и мелко нарежьте. Лук нашинкуйте небольшими кубиками. Картофель вместе с кожурой нарежьте кубиками. Нарежьте кубиками треску.
Start cooking. Place the potatoes in a saucepan, cover with water and cook. When the water boils, place the cod in the pan and pour in the cream. Cook for about 15 minutes.
Приступите к варке. Картофель выложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте вариться. Когда вода закипит, отправьте в кастрюлю треску и влейте сливки. Варите около 15 минут.
While the potatoes are cooking, fry the onion and garlic in a frying pan with some vegetable oil for about 5-7 minutes.
Пока варится картофель, на сковороде с добавлением растительного масла обжарьте лук и чеснок, приблизительно в течение 5-7 минут.
Proceed to the final stage of preparing the soup. A few minutes before the end of cooking, add the onion-garlic mixture to the potatoes and fish, stir the contents, season with salt and pepper to taste.
Переходите к завершающему этапу приготовления супа. За несколько минут до окончания готовки добавьте к картофелю с рыбой луково-чесночную смесь, перемешайте содержимое, приправьте солью и перцем по вкусу.
Cover the finished cod soup with a lid and let it brew for about 10 minutes to make the taste of the dish more intense. If you couldn’t eat all the prepared soup at one time, you can pour the leftovers into containers and freeze them. The taste of the dish after defrosting will remain the same.
Готовый суп из трески накройте крышкой и дайте ему настояться около 10 минут, чтобы вкус блюда получился более насыщенным. Если весь приготовленный суп не удалось съесть за один раз, можно остатки перелить в судочки и заморозить. Вкус блюда после разморозки останется прежним.