Thaw the cod fillets under running ice water for 5-7 minutes. Boil the egg to serve. Prepare a heatproof pan and parchment paper. Turn on the oven to preheat to 200℃.
Филе трески разморозьте под проточной ледяной водой в течение 5-7 минут. Отварите яйцо для подачи. Подготовьте жаропрочную форму и пергаментную бумагу. Включите духовку на разогрев до 200℃.
Prepare the fish for baking. Place the Tersky fillet on a baking sheet lined with parchment paper. Season with salt and pepper to taste.
Подготовьте рыбу для запекания. Выложите филе терски на противень, застеленный пергаментной бумагой. Приправьте солью и перцем по вкусу.
Prepare the cheese and sour cream mixture. Grate the cheese on a medium grater, add sour cream and mustard, stir.
Приготовьте сырно-сметанную смесь. Сыр натрите на средней терке, добавьте сметану и горчицу, перемешайте.
Prepare the cod for baking. Spread the cheese mixture evenly over the fish pieces. Place the pan in the oven and bake for 20 minutes until golden brown.
Подготовьте треску к запеканию. На кусочки рыбы равномерно выложите сырную массу. Поставьте форму в духовку и запекайте 20 минут до образования золотистой корочки.
Place the cod with cheese on serving plates and top with pieces of boiled egg. Serve as a separate dish or as an addition to any side dish.
Выложите треску с сыром на порционные тарелки, сверху украсьте кусочками вареного яйца. Подавайте как самостоятельное блюдо или дополнение к любому гарниру.