Prepare food and utensils. Peel the onion and cut into half rings. Rinse the cod fillet and dry with a paper towel. Preheat the oven to 180℃.
Подготовьте продукты и посуду. Лук очистите от кожуры и нарежьте полукольцами. Филе трески промойте и обсушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 180℃.
Prepare the onions. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion until golden brown for 2-4 minutes. Don't forget to stir.
Подготовьте лук. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук до золотистого цвета в течение 2-4 минут. Не забывайте помешивать.
Prepare the sauce. In a bowl, mix sour cream, mustard, lemon juice, spices, cream.
Приготовьте соус. В миске смешайте сметану, горчицу, сок лимона, специи, сливки.
Bake the cod. Cut the cod fillet into pieces, add salt and pepper. Place the onion in a baking dish and place the fish on top. Spread the sauce over the cod and pour the remaining sauce between the pieces of fish. Place the pan in the oven for 20-25 minutes.
Запеките треску. Филе трески нарежьте на куски, посолите и поперчите. В форму для запекания выложите лук, сверху положите рыбу. Соусом намажьте треску, а оставшийся соус влейте между кусками рыбы. Поставьте форму в духовку на 20-25 минут.
Garnish the dish with fresh herbs when serving.
Украсьте блюдо при подаче свежей зеленью.