Prepare food and utensils. Rinse the cod fillets. You can marinate the fish before cooking - pour lemon juice or soy sauce over the steaks and leave for 15 minutes. Or simply grease with vegetable oil and spices and fry immediately. Pour flour for breading into a separate dry and clean plate, mixing it with salt and spices. Peel the onion and cut into rings.
Подготовьте продукты и посуду. Промойте филе трески. Можно замариновать рыбу перед готовкой — полить стейки лимонным соком или соевым соусом, оставить на 15 минут. Или просто смазать растительным маслом со специями и сразу жарить. В отдельную сухую и чистую тарелку насыпьте муку для панировки, смешав ее с солью и специями. Лук почистите и нарежьте кольцами.
Fry the cod. Heat a frying pan with vegetable oil. The oil must be very hot. Dredge the cod fillets in flour and place in the pan. Fry over medium heat on each side for 5 minutes. Add onion, cover with lid. Cook for another 8-10 minutes. Fry uncovered over low heat for another 5 minutes.
Пожарьте треску. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Масло должно быть очень хорошо прогрето. Обваляйте филе трески в муке и положите на сковороду. Жарьте на среднем огне с каждой стороны по 5 минут. Добавьте лук, накройте крышкой. Готовьте еще 8-10 минут. Обжарьте без крышки на малом огне еще 5 минут.
To make the fish juicier, serve it with sour cream, sprinkled with fresh herbs
Чтобы рыба была сочнее, подавайте ее со сметаной, посыпав свежей зеленью