Boil the eggs in advance and cool them. For convenience, place all ingredients on the table.
Заранее отварите яйца и остудите их. Для удобства выложите все ингредиенты на стол.
Peel the shrimp (if necessary) and cook them in boiling salted water for a few minutes.
Очистите креветки от панциря (при необходимости) и варите их в кипящей подсоленной воде в течение нескольких минут.
Remove the skin from the fish (if necessary) and then cut it into small cubes.
Срежьте с рыбы кожу (при необходимости), а затем нарежьте её небольшими кубиками.
Peel and then finely chop the eggs and cooled boiled shrimp. Place salmon, eggs and shrimp in a bowl, add mayonnaise.
Очистите от скорлупы, а затем мелко нарежьте яйца и остывшие варёные креветки. Положите в миску семгу, яйца и креветки, добавьте майонез.
Mix the salad thoroughly so that the sauce is evenly distributed throughout all components of the dish.
Тщательно перемешайте салат, чтобы соус равномерно распределился по всем компонентам блюда.
Using a mold, place the finished salad on a serving plate, garnishing it with whole shrimp and caviar.
Выложите с помощью формочки готовый салат на тарелку для подачи, украсив его цельной креветкой и икрой.
As an additional decoration, you can use herbs, for example, fresh dill. Decorate each serving with a sprig of herbs, and the salad will look truly festive!
В качестве дополнительно декора можно использовать зелень, например, свежий укроп. Украсьте веточкой зелени каждую порцию, и салат будет выглядет по-настоящему празднично!