Prepare all the necessary ingredients. Rinse the meat.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Промойте мясо.
Prepare the dough. To do this, mix eggs, water, salt, flour, knead well and leave everything for 15 minutes.
Приготовить тесто. Для этого смешать яйца, воду, соль, муку, хорошо замесить и оставить все на 15 минут.
Prepare the filling: grind the meat and onions in a meat grinder, add salt and pepper. Peel the potatoes and cut into small cubes, add to the minced meat.
Готовим начинку: перекручиваем на мясорубке мясо, лук, добавляем соль, перец. Картофель очистить и нарезать мелкими кубиками, добавить в фарш.
Roll out the dough into circles with a diameter of 8-10 cm, put the filling in the middle, form manti, put them in the pressure cooker and cook for 40 minutes.
Раскатываем тесто на круги диаметром 8-10см, кладем в середину начинку, формируем манты, кладем их в мантоварку и варим 40 минут.
Serve hot with sour cream or ketchup.
Подавать горячими со сметаной или кетчупом.