Prepare all the necessary ingredients.
Подготовьте все необходимые ингредиенты.
Fry the bread on both sides in a dry frying pan.
Обжарить на сухой сковороде хлеб с двух сторон.
Peel the avocado, cut into slices and place on bread, sprinkle with salt, black pepper and, if desired, your favorite spices.
Авокадо почистить, нарезать слайсами и выложить на хлеб, посыпать солью, чёрным перцем и по желанию любимыми специями.
Next, prepare the poached egg. I do it my way. I break the egg into a frying pan, lightly greased with vegetable oil, sprinkle with salt and spices. Now you need to wait until the bottom of the fried egg sets well, and fold the half where there is no yolk, covering the part where the yolk is.
Далее готовим яйцо-«пашот». Я делаю его по-своему. Разбиваю яйцо в сковороду, смазанную слегка растительным маслом, посыпаю солью и специями. Теперь нужно дождаться, пока низ яичницы хорошо схватится, и ту половину, где нет желтка загибаем, накрыв ту часть, где находится желток.
Turn the scrambled eggs over and fry the other side for literally 20 seconds so that the halves are held together, but the yolk remains liquid inside. Then place the scrambled eggs on the avocado bread.
Переворачиваем яичницу и обжариваем другой стороной буквально секунд 20, чтобы половинки скрепились, но желток остался внутри жидким. Затем выкладываем яичницу на хлеб с авокадо.
The dish itself is very tasty and does not require any additions.
Блюдо само по себе очень вкусное и не требует никаких дополнений.