Prepare your food. Boil water in a saucepan. Wash and peel the tangerines, cut the peel into slices. Wash the apples and peel them.
Подготовьте продукты. Вскипятите воду в кастрюле. Вымойте и очистите мандарины, нарежьте кожуру ломтиками. Помойте яблоки и очистите от кожуры.
Prepare compote. Cut the apples into small slices. Add sliced tangerine peel to boiling water and boil for 1 minute. Place the apples in the pan. After 5 minutes, add the tangerine. Cook the compote for 10 minutes. Add sugar. Remove the drink from the heat, cover and let cool at room temperature.
Приготовьте компот. Нарежьте яблоки на небольшие дольки. В кипящую воду добавьте нарезанную ломтиками кожуру мандарина, проварите 1 минуту. Опустите в кастрюлю яблоки. Через 5 минут добавьте мандарин. Варите компот 10 минут. Добавьте сахар. Снимите напиток с огня, накройте крышкой и дайте остыть при комнатной температуре.
Pour the finished compote into tall glasses with a handle. Add mint leaves and a cinnamon stick to the drink to make it even more flavorful. Garnish with tangerine slices.
Готовый компот разлейте в высокие стаканы с ручкой. Добавьте в напиток листья мяты и палочку корицы, чтобы он получился еще более ароматным. Украсьте мандариновыми дольками.