Prepare all the necessary ingredients. Wash the pepper.
Приготовить все необходимые ингредиенты. Помыть перец.
Peel the pepper from seeds and chop. Marinate in soy sauce, garlic, Italian herbs, salt and pepper. Leave for 30 minutes to marinate.
Перец очистить от семечек и нарезать. Замариновать в соевом соусе, чесноке, и приправой итальянские травы, соль, перец. Оставить на 30 минут, чтобы замариновать.
Cut the olives into rings and add to the soft cheese, mix everything.
Порезать оливки и маслины кольцами и добавить в мягкий сыр, все перемешать.
Grill our peppers for 2-3 minutes.
Обжарить на гриле наши перцы минуты 2-3.
Cool the peppers and stuff them with cheese, place on a plate and garnish with balsamic sauce.
Остудить перцы и нафаршировать сыром, выложить на тарелку, украсить бальзамическим соусом.
Before serving, drizzle balsamic vinaigrette over top and sprinkle with Italian spices.
Перед подачей полить бальзамическим соусом сверху и посыпать итальянскими специями.