Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Using a blender, beat the eggs and sugar into a thick foam.
С помощью блендера взбейте яйца и сахар в густую пену.
Add vegetable oil, milk and stir.
Добавьте растительное масло, молоко и перемешайте.
Sift flour and baking powder, add salt and, if desired, vanilla and cinnamon. Mix everything thoroughly.
Просейте муку и разрыхлитель, добавьте соль и по желанию ванилин и корицу. Всё тщательно перемешайте.
At the end, add berries to the dough and mix again.
В конце добавьте в тесто ягоды и снова перемешайте.
Pour the dough into a microwave-safe bowl after greasing it with vegetable oil.
Перелейте тесто в посуду для микроволновой печи, предварительно смазав ее растительным маслом.
Bake on maximum power for 4-5 minutes.
Выпекайте на максимальной мощности 4-5 минут.
In my recipe, I prepared protein cream and brushed it on top of the sponge cake. To do this, I beat 1 egg white and a pinch of salt. I also cut the sponge cake in half and spread it with cranberry jam.
В своем рецепте я приготовила белковый крем и смазала им бисквит сверху. Для этого я взбила 1 белок и щепотку соли. А также я разрезала бисквит пополам и смазала его клюквенным вареньем.