Prepare the necessary ingredients and work surface. Peel the potatoes, onions and carrots.
Подготовьте необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Картофель, лук и морковь очистите.
Boil buckwheat until cooked for 15-17 minutes.
Гречневую крупу отварите до готовности 15-17 минут.
Cut the potatoes into small cubes.
Картофель нарежьте мелким кубиком.
Cut carrots and onions into small cubes.
Морковь и репчатый лук нарежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onions and carrots for 2-3 minutes until golden.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук и морковь 2-3 минуты до золотистости.
Pour 2/3 of the water into the pan, bring to a boil and add the potatoes.
В кастрюлю влейте 2/3 воды, доведите до кипения и добавьте картофель.
Meanwhile, prepare the meatballs. Place the minced meat in a deep bowl, add salt and pepper to taste, stir. Form the minced meat into equal sized meatballs.
Тем временем приготовьте фрикадельки. Выложите фарш в глубокую миску, добавьте соль и перец по вкусу, перемешайте. Сформируйте из фарша фрикадельки одинакового размера.
When the water with potatoes boils, add meatballs to the water. Cook for 3-5 minutes.
Когда вода с картофелем закипит, добавьте в воду фрикадельки. Варите в течение 3-5 минут.
Then add boiled buckwheat to the soup.
Затем добавьте к супу вареную гречку.
Then add fried onions and carrots to the soup. Cook for another 2-3 minutes.
Затем добавьте в суп зажарку из лука и моркови. Варите еще 2-3 минуты.
Remove the soup from the stove and let it brew for 5 minutes. Salt and pepper to taste.
Суп снимите с плиты и дайте настояться ему в течение 5 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Pour the soup into serving bowls. Garnish with finely chopped fresh herbs.
Разлейте суп по порционным тарелкам. Украсьте мелко нарубленной свежей зеленью.