Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Thaw the salmon trimmings. Peel and wash all vegetables.
Обрезки семги разморозьте. Почистите и помойте все овощи.
Pour water into a saucepan (about 2.5 liters) and bring to a boil.
В кастрюлю налейте воды (примерно 2,5 л) и доведите до кипения.
Place salmon trimmings in boiling water, add salt and cook over medium heat for 15 minutes.
В кипящую воду положите обрезки семги, посолите и варите на среднем огне 15 минут.
After the cooking time has passed, remove the fish from the pan using a slotted spoon. Let it cool a little and separate the meat from the bones and skin.
По истечении времени варки рыбы достаньте ее при помощи шумовки из кастрюли. Дайте ей остыть немного и отделите мясо от костей и шкурки.
Cut the potatoes into cubes and dip into fish broth. Cook for 5 minutes.
Картофель нарежьте брусочками и опустите в рыбный бульон. Варите 5 минут.
Add bay leaf and black peppercorns to the pan with the future fish soup.
В кастрюлю с будущей ухой добавьте лавровый лист и черный перец горошком.
Grate the carrots on a coarse grater and place in a saucepan. Cook for 10 minutes.
Морковь натрите на крупной терке и отправьте в кастрюлю. Варите 10 минут.
Chop the onions finely and add to the pan with the potatoes and carrots. Cook for about 5-10 minutes until all ingredients are cooked.
Репчатый лук накрошите мелко и добавьте в кастрюлю к картошке и морковке. Варите примерно 5-10 минут до готовности всех ингредиентов.
At the very end of the cooking process, add the disassembled salmon trimmings to the pan, bring to a boil and turn off.
В самом конце процесса варки добавьте в кастрюлю разобранные обрезки семги, доведите до кипения и выключите.
Finely chop a bunch of dill.
Нарежьте мелко пучок укропа.
Just before serving, add a pinch of chopped dill to the plate. In addition, you can serve aromatic bread with spices or wheat crackers with your fish soup.
Перед самой подачей в тарелку положите щепотку нарезанного укропа. Кроме того к ухе можно подать ароматный хлеб со специями или пшеничные сухарики.