Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
For the jam: zest the lemon and chop it finely, zest the orange and squeeze out the juice.
Для джема: снимите цедру лимона и мелко его нарежьте, снимите цедру апельсина и отожмите сок
Chop the dried apricots and pour in orange juice for 20 minutes.
Покрошите курагу и залейте апельсиновым соком на 20 минут.
Combine dried apricots with orange juice and lemon and puree using an immersion blender. Add honey.
Соедините курагу с апельсиновым соком и лимоном и измельчите с помощью погружного блендера. Добавьте мед.
Heat the milk in a small saucepan, bring almost to a boil and add the semolina in a thin stream, stirring continuously to avoid lumps forming. Cook for 5 minutes (until thickened), without ceasing to stir. Add cinnamon at the end.
В небольшой кастрюльке нагрейте молоко, доведите почти до кипения и тонкой струйкой добавьте манку, непрерывно помешивая , чтобы не образовались комки. Варите 5 минут (до загустения), не переставая мешать. В конце добавьте корицу.
Divide the porridge into bowls and serve the jam separately.
Разложите кашу по тарелкам, джем подавайте отдельно.
Serve immediately while hot. You can add a piece of butter to the porridge.
Подавайте сразу, пока горячая. В кашу можно добавить кусочек сливочного масла.