Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the rice.
Отварите рис.
While the rice is cooking, mash the saury with a fork.
Пока рис варится, разомните сайру вилкой.
Grease a sheet of lavash with mayonnaise.
Лист лаваша смажьте майонезом.
Add soy sauce to the cooked rice and stir.
В готовый рис добавьте соевый соус и перемешйте.
Place rice on half the pita bread, saury on the other half, sprinkle finely chopped parsley on top.
На половину лаваша выложите рис, на другую половину сайру, сверху посыпьте мелко порубленной петрушкой.
Wrap it in a roll and put it in the refrigerator for a couple of hours.
Заверните в рулет и уберите на пару часов в холодильник.
Before serving, cut the roll into pieces, garnish with herbs, and serve with sauce if desired.
Перед подачей разрежьте рулет на кусочки, украсьте зеленью, можно по желанию подать с соусом.