Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the onion and grate the carrots on a coarse grater.
Нарежьте лук, морковь натрите на крупной тёрке.
Heat the oil in a frying pan, fry the onions and carrots.
Разогрейте масло в сковородке, обжарьте лук и морковь.
Cut the chicken into small pieces and fry along with the onions and carrots.
Нарежьте курицу на небольшие брусочки и обжарьте вместе с луком и морковью.
Chop the garlic and add to the chicken.
Измельчите чеснок и добавьте к курице.
At the same time, add spinach and 200 ml of water, leave to simmer for about 10 minutes.
В это же время добавьте шпинат и 200 мл воды, оставьте тушится примерно на 10 минут.
Serve with a hot side dish, I had rice and it turned out very tasty.
Подавайте с горячим гарниром, у меня был рис, и получилось очень вкусно.