Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Place the cauliflower in boiling water and cook for 5-7 minutes.
Цветную капусту положите в кипящую воду и варите 5-7 минут.
In a separate bowl, mix eggs, spices and salt.
В отдельной миске смешайте яйца, специи и соль.
Gradually add flour to the mixture and stir constantly to prevent lumps from forming.
Постепенно добавьте в массу муку и постоянно размешивайте, чтобы не образовались комочки.
Place the finished cabbage in a colander and cool slightly.
Откиньте готовую капусту на дуршлаг, слегка остудите.
Dip each inflorescence on all sides into the batter. Then dip all sides into the remaining flour.
Каждое соцветие окуните со всех сторон в кляр. Затем обмакните со всех сторон в оставшуюся муку.
Heat sunflower oil in a saucepan. Fry the cauliflower in hot oil over high heat for 1-2 minutes on each side.
В кастрюле раскалите подсолнечное масло. Обжарьте цветную капусту в кипящем масле на сильном огне с каждой стороны 1-2 минуты.
Place the finished cabbage florets on paper towels to remove excess oil.
Готовые капустные соцветия выложите на бумажные полотенца, чтобы избавиться от излишков масла.
The dish can be served with any sauce your family likes. For me, the best sauce for this dish is sweet and sour, and my grandchildren love it with tartar sauce.
Блюдо можно подавать с соусом, который нравится вашей семье. Для меня лучший соус к этому блюду — кисло-сладкий, а внуки любят с соусом тартар.