Rinse the chicken breast, remove cartilage and films. Wash and peel the onions and carrots. Pass all ingredients separately through a meat grinder. Prepare a baking dish for baking in the oven.
Промойте куриную грудку, удалите хрящи и пленки. Помойте и почистите лук, морковь. Все ингедиенты раздельно пропустите через мясорубку. Подготовьте форму для запекания в духовке.
Prepare minced meatballs. Mix chopped carrots, onions and minced chicken. Add sour cream, salt and seasonings. Mix everything thoroughly. Form meat balls.
Приготовьте фарш для тефтелей. Смешайте измельченные морковь, лук и куриный фарш. Добавьте сметану, соль и приправы. Тщательно все перемешайте. Сформируйте мясные шарики.
Make chicken meatballs in cream sauce. Take a baking dish. Place the prepared meatballs in it. Fill with cream. Place in the oven preheated to 180℃ for 30 minutes.
Сделайте куриные тефтели в сливочном соусе. Возьмите форму для выпечки. Выложите в нее готовые тефтели. Залейте сливками. Отправьте в духовку, разогретую до 180℃, на 30 мин.
Boil buckwheat in salted water for 20 minutes in advance. Place on a plate. Place the meatballs on top and pour the cream sauce over them.
Заранее отварите гречку в подсоленной воде в течение 20 мин. Выложите на тарелку. Сверху положите тефтели и полейте сливочным соусом.