Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grease the frying pan with oil, cut the onion into quarter rings, and grate the carrots on a coarse grater.
Смажьте сковороду маслом, лук нарежьте четвертькольцами, морковь натрите на крупной терке.
Fry the vegetables until golden brown.
Обжарьте овощи до золотистого цвета.
Add rice and a mug of cold water to the pan.
Добавьте в сковороду рис и кружку холодной воды.
Add broth to boiling water, stir and also add to the pan
В кипяток добавьте бульон, размешайте и также добавьте в сковороду
Add spices to the rice and vegetables, stir and wait until it boils.
Добавьте к рису и овощам специи, перемешайте, дождитесь кипения.
Once the mixture boils, reduce the heat to low and cover the pan with a lid. Next, the rice should be cooked for about 15 minutes until the liquid is completely absorbed
Как только смесь закипит, убавьте огонь до минимума и накройте сковороду крышкой. Далее рис должен готовиться около 15 минут, до полного впитывания жидкости
Place the side dish in a convenient bowl.
Переложите гарнир в удобную посуду.
Best served hot. Pairs well with poultry, fish and seafood.
Подавать лучше в горячем виде. Хорошо сочетается с птицей, рыбой и морепродуктами.