Prepare the chicken breast. Wash and dry it. Also rinse the champignons and dry quickly so that they do not absorb excess moisture.
Подготовьте куриную грудку. Помойте и обсушите ее. Шампиньоны также промойте и быстро обсушите, чтобы они не впитали лишнюю влагу.
Boil chicken and quail eggs in salted water for 10 minutes. Cool. Remove the shell and chop finely.
Отварите куриные и перепелиные яйца в подсоленной воде в течении 10 минут. Остудите. Снимите скорлупу и мелко порежьте.
Cut the chicken breast into small pieces. Cut the champignons into the same size pieces. Finely chop the onion.
Куриную грудку нарежьте на мелкие кусочки. Такими же по размеру кусочками нарежьте шампиньоны. Мелко нарежьте лук.
Heat a frying pan, pour vegetable oil into it. Place the onion in the pan and simmer for 2 minutes. Add champignons and chicken to the onions. Fry until golden brown, stirring constantly.
Раскалите сковороду, налейте в нее растительное масло. Выложите в сковороду лук, припустите его в течении 2 минут. Добавьте к луку шампиньоны и курицу. Обжаривайте до румяности, постоянно помешивая.
Grate the cheese and finely chop the green onions. In a deep bowl, mix eggs, cheese and onion.
Натрите на терке сыр, мелко нарежьте зеленый лук. В глубокой миске смешайте яйца, сыр и лук.
Add sautéed mushrooms and chicken to a bowl. Salt and pepper to taste. Stir. The filling for the pancake bags is ready.
Добавьте в миску обжаренные грибы и курицу. Посолите и поперчите по вкусу. Перемешайте. Начинка для блинных мешочков готова.
Place the filling in the middle of the pancake. And form a bag, collecting the pancake around the edges.
В середину блина выкладывайте начинку. И сформируйте мешочек, собирая блин по краям.
Tie each pouch with a green onion feather. To prevent the feather from tearing when tying, pour boiling water over it. This way the onion feather will become elastic.
Завяжите каждый мешочек пером зеленого лука. Чтобы перо не рвалось при завязывании, обдайте его кипятком. Таким образом перо лука станет эластичным.
Before serving the appetizer, reheat it in the oven or microwave so that the cheese in the filling melts.
Перед тем, как подать закуску к столу, разогрейте ее в духовке или микроволновой печи, чтобы в начинке расплавился сыр.