If necessary, defrost and clean the salmon from scales and bones. Cut into small pieces to speed up roasting. Peel the garlic and chop finely.
При необходимости разморозьте и очистите семгу от чешуи и костей. Нарежьте небольшими кусочками для ускорения прожарки. Чеснок почистите и мелко нарежьте.
Cook the pasta. Pour water into a saucepan and add salt. Once boiling, add spaghetti. Cook until done according to package instructions.
Сварите макароны. В кастрюлю налейте воду, посолите. После закипания добавьте спагетти. Варите до готовности по инструкции на упаковке.
While the spaghetti is cooking, prepare the sauce. Melt butter in a frying pan. Add salmon to it. Fry for 5-10 minutes over medium heat. Gradually start pouring cream into the fish, turn the flame to maximum. Bring to a boil. Reduce heat to medium. Add chopped garlic, stir.
Пока варятся спагетти, приготовьте соус. В сковороде растопите сливочное масло. Добавьте к нему семгу. Обжаривайте 5-10 минут на среднем огне. Постепенно начните вливать к рыбе сливки, пламя поставьте на максимум. Доведите до кипения. Убавьте огонь до среднего. Добавьте нарезанный чеснок, перемешайте.
Make pasta with salmon in cream sauce. Mix boiled pasta and prepared sauce. Stir.
Сделайте пасту с семгой в сливочном соусе. Смешайте отварные макароны и готовый соус. Перемешайте.
Chop fresh herbs and sprinkle them over your plate of pasta.
Измельчите свежую зелень и посыпьте ею тарелку с пастой.