Peel the pumpkin and cut the pulp into small pieces. Rinse the rice well under running water. Wash the strawberries, separate the stems and cut into quarters.
Очистите тыкву от кожуры и нарежьте мякоть маленькими кусочками. Рис хорошо промойте под проточной водой. Клубнику вымойте, отделите хвостики и нарежьте на четвертинки.
Pour water into the pan and bring to a boil, then add the rice and cook for 5 minutes until the water is absorbed into the cereal.
Налейте в кастрюлю воду и доведите до кипения, после чего выложите рис и варите 5 минут, пока вода не впитается в крупу.
In a separate bowl, boil the milk and pour it into the pan with the rice. Stir and cook the cereal over low heat for another 15 minutes.
В отдельной посуде вскипятите молоко и влейте его в кастрюлю с рисом. Перемешайте и варите крупу на маленьком огне еще 15 минут.
Place the chopped pumpkin on a baking sheet or in a mold and bake in the oven at 200 °C for 20 minutes.
Нарезанную тыкву выложите на противень или в форму и запекайте в духовке при температуре 200 °C в течение 20 минут.
Melt half the butter in a frying pan, add 1 spoon of sugar and add strawberries. Fry the berries for about 5 minutes.
В сковороде растопите половину сливочного масла, добавьте 1 ложку сахара и выложите клубнику. Обжаривайте ягоды примерно 5 минут.
Combine the prepared rice porridge with pumpkin, add a second spoon of sugar, the remaining butter and mix. Place strawberries and sauce on top.
Соедините готовую рисовую кашу с тыквой, добавьте вторую ложку сахара, оставшееся масло и перемешайте. Сверху выложите клубнику вместе с соусом.
Sprinkle the porridge with almond petals and garnish with a mint leaf.
Посыпьте кашу лепестками миндаля и украсьте листиком мяты.