Wash all the vegetables, peel the onions, carrots and potatoes, peel the pumpkin and turnips. For convenience, you can use peeled and chopped pumpkin pulp. Cut the vegetables into equal medium-sized cubes. Wash the chicken breast and cut into small pieces.
Все овощи вымойте, очистите лук, морковь и картофель, снимите кожуру с тыквы и репы. Для удобства можно использовать очищенную и нарезанную мякоть тыквы. Нарежьте овощи на одинаковые кубики среднего размера. Куриную грудку промойте и нарежьте небольшими кусочками.
Pour oil into the frying pan, heat it up and add the onions and carrots first. Sauté the vegetables for 2-3 minutes until they are soft, then transfer to a separate container. Then fry the pumpkin and turnips in the same frying pan, remove from heat. Lastly, fry the potatoes until golden brown.
В сковороду влейте масло, разогрейте и выложите сперва лук и морковь. Пассеруйте овощи в течение 2-3 минут, пока они не станут мягкими, после чего переложите в отдельную емкость. Затем на той же сковороде обжарьте тыкву и репу, снимите с огня. Последним обжарьте картофель до румяной корочки.
Place flour in a separate bowl and coat each piece of chicken. Place the meat in a frying pan and fry on both sides until golden brown. Then place all the ingredients in the multicooker bowl: chicken, turnips, pumpkin, carrots, onions and potatoes. Salt, pepper, add your favorite spices (you can also use adjika here), dried herbs. Add sour cream, stir and add water so that the liquid slightly covers the contents. Cover with a lid and cook on the “Stew” mode for 40-45 minutes.
В отдельную миску насыпьте муку и обваляйте каждый кусочек курочки. Выложите мясо на сковороду и обжаривайте с обеих сторон до золотистого оттенка. Затем в чаше мультиварки разместите все ингредиенты: курицу, репу, тыкву, морковь, лук и картофель. Посолите, поперчите, добавьте любимые специи (здесь можно также использовать аджику), сушеную зелень. Выложите сметану, перемешайте и влейте воду так, чтобы жидкость немного скрывала содержимое. Накройте крышкой и готовьте на режиме «Тушение» 40-45 минут.
Place the finished stew into deep portioned plates (it is better to use earthenware for this), pour the sauce from the slow cooker on top and sprinkle with finely chopped parsley and green onions.
Готовое рагу разложите в порционные глубокие тарелки (лучше для этого использовать глиняную посуду), сверху полейте соусом из мультиварки и посыпьте мелко нарезанной петрушкой и зеленым луком.