Prepare the ingredients needed for the pumpkin cake in the required quantities. Wash the pumpkin, remove the peel and seeds, and peel the banana.
Подготовьте необходимые для тыквенного кекса ингредиенты в необходимом количестве. Тыкву вымойте, очистите от кожуры и семян, банан очистите от кожуры.
In a deep bowl, combine the chicken egg and sugar, beat the mixture with a mixer and add bananas mashed with a fork. Stir grated pumpkin into the prepared mixture, pour in kefir and add soda. Mix the ingredients and gradually add corn flour until a thick dough consistency is formed. Set the finished dough aside for 30 minutes to infuse.
В глубокой посуде соедините куриное яйцо и сахар, взбейте массу миксером и добавьте в нее размятые вилкой бананы. Вмешайте в приготовленную массу тертую тыкву, влейте кефир и добавьте соду. Перемешайте ингредиенты и вводите постепенно кукурузную муку до образования густой консистенции теста. Готовое тесто отложите в сторону на 30 минут для настаивания.
After the time has passed, place the rested dough in a mold lined with parchment and greased with vegetable oil, cover the dough with foil and place in the oven to bake for about 50 minutes at a temperature of 180 °C. When the time is up, remove the foil from the cake and continue baking it for another 40 minutes until golden brown.
По истечении времени настоявшееся тесто выложите в форму, застеленную пергаментом и смазанную растительным маслом, накройте тесто фольгой и отправьте в духовую печь запекаться примерно 50 минут при температуре 180 °С. По истечении времени уберите фольгу с кекса и продолжайте запекать его еще 40 минут до образования румяной корочки.
Cut the fluffy pumpkin muffin with cornmeal and kefir into portions, sprinkle with powdered sugar and complement the dish with your favorite drink.
Пышный тыквенный кекс с кукурузной мукой на кефире разрежьте на порционные кусочки, посыпьте сахарной пудрой и дополните блюдо любимым напитком.