Wash the tomatoes, cut into small pieces. Wash the onion feathers and chop finely. Cut the pumpkin and cucumbers into small cubes.
Помидоры помойте, порежьте небольшими кусочками. Перья лука помойте и мелко нарежьте. Тыкву и огурцы порежьте мелкими кубиками.
Place the pumpkin cubes in a pan of salted boiling water and cook until tender, but do not overcook. Drain the water and cool the pumpkin.
В кастрюлю с подсоленной кипящей водой бросьте кубики тыквы и отварите до готовности, но не переваривайте. Воду слейте, а тыкву остудите.
In a deep salad bowl, mix all the ingredients, sprinkle with vinegar, add salt, pepper and season with vegetable oil.
В глубоком салатнике смешайте все ингредиенты, сбрызните уксусом, подсолите, поперчите и заправьте растительным маслом.
Serve pumpkin and cucumber salad as a stand-alone dish or as an addition to chicken and pork dishes.
Подавайте салат из тыквы с огурцом как самостоятельное блюдо или дополнение к блюдам из курицы и свинины.