Wash and peel the vegetables. Grate the radish and carrots into strips (you can use a grater for Korean carrots). Finely chop the greens and garlic. Cut the onion into thin half rings. Place the radish in a separate bowl, add salt and let stand, then drain the resulting juice. Grate the apple at the last moment to prevent it from darkening.
Овощи помойте и очистите. Редьку и морковь натрите соломкой (можно использовать терку для корейской моркови). Зелень и чеснок нарежьте мелко. Лук порежьте тонкими полукольцами. Редьку положите в отдельную посуду, подсолите и дайте постоять, затем слейте образовавшийся сок. Яблоко натрите в последний момент, чтоб не потемнело.
Place all the vegetables in a beautiful salad bowl, sprinkle with vinegar, pepper, salt to taste and stir.
В красивом салатнике сложите все овощи, сбрызните уксусом, поперчите, по вкусу посолите и перемешайте.
Such a bright and juicy salad will be a great addition to any meat dishes. But on its own it is very tasty, especially with a slice of whole grain bread.
Такой яркий и сочный салат будет прекрасным дополнением к любым мясным блюдам. Но и сам по себе он очень вкусен, особенно с ломтиком цельнозернового хлеба.