Wash the cabbage and beans. Disassemble the cabbage. Cut off the tails of the beans. Cut it into medium pieces. Cut the tomato into small cubes.
Вымойте капусту и фасоль. Капусту разберите. У фасоли отрежьте хвостики. Нарежьте ее на средние кусочки. Помидор нарежьте на небольшие кубики.
Heat oil in a frying pan. Add tomato and curry. Fry for 3 minutes, stirring. Add cabbage and asparagus to it. Stir. Pour in water. Add some salt. Simmer the dish for 15 minutes.
В сковороде разогрейте масло. Выложите помидор и карри. Обжарьте 3 минуты помешивая. Добавьте туда капусту и спаржу. Перемешайте. Влейте воду. Посолите. Тушите блюдо 15 минут.
Serve the dish with rice, mashed potatoes, fish or meat.
Подавайте блюдо с рисом, картофельным пюре, рыбой или мясом.