Prepare a small saucepan with a thick bottom. Peel the garlic and chop it fairly large.
Подготовьте небольшую кастрюлю с толстым дном. Почистите чеснок, нарежьте его достаточно крупно.
Prepare creamy pizza sauce. Melt the butter in a frying pan over high heat. Add chopped garlic. Once the garlic releases its aroma, remove it from the pan. Add flour to garlic oil and fry, stirring constantly, until smooth. Pour in the cream, continue stirring to prevent lumps from forming. Sprinkle with seasonings and stir.
Приготовьте сливочный соус для пиццы. В сковороде на большом огне растопите сливочное масло. Всыпьте порубленный чеснок. Как только чеснок отдаст аромат, уберите его со сковороды. Добавьте в чесночное масло муку и обжарьте, постоянно помешивая, до однородной консистенции. Влейте сливки, продолжайте мешать, чтобы не образовались комки. Посыпьте приправами и перемешайте.
Pour the sauce into a small container. It is recommended to cool to room temperature before serving.
Перелейте соус в небольшую емкость. Перед подачей рекомендуется остудить до комнатной температуры.