Wash all vegetables and herbs. Remove stems and seeds from vegetables. Dry the greens. Prepare the grill.
Помойте все овощи и зелень. С овощей удалите плодоножки и семена. Зелень просушите. Подготовьте гриль.
Grill tomatoes, hot and sweet peppers, a head of garlic until the vegetables are flat on the grill. Place the baked vegetables in a bag, tie and leave for 5 minutes, then peel off the films and peel the garlic.
Запеките на гриле помидоры, перец острый и сладкий, головку чеснока до характерных грилю плосок на овощах. Печеные овощи сложите в пакет, завяжите и оставьте на 5 минут, затем очистите от пленок, чеснок от шелухи.
Place all the baked vegetables in a blender bowl, add chopped parsley, salt, sugar, pepper, paprika, lemon juice and almonds. Grind everything to a homogeneous consistency.
Все запеченные овощи сложите в чашу блендера, добавьте измельченную петрушку, соль, сахар, перец, паприку, лимонный сок и миндаль. Измелите все до однородной консистенции.
Prepare garlic butter for bread from grated garlic cloves with salt and softened butter. Cut the baguette into slices, but do not cut all the way through, and brush well with garlic butter. Wrap the baguette in foil in two layers and bake on the grill until the crust is browned. Simultaneously, roast the green garlic stalks until the white part turns black. Serve the vegetable sauce in a gravy boat, with warm garlic scapes and slices of garlic baguette.
Приготовьте чесночное масло для хлеба из перетертых зубчиков чеснока с солью и размягченным сливочным маслом. Багет нарежьте на ломтики, но не прорезая до конца и хорошо смажьте чесночным маслом. Замотайте в два слоя багет в фольгу и запеките на гриле чтоб корочка подрумянилась. Одновременно запеките стебли зеленого чеснока, пока белая часть не почернеет. Подавайте овощной соус в соуснике, с теплыми чесночными стеблями и ломтиками чесночного багета.
Garlic stalks are held by the green part, the blackened film from the white part is removed and the stalk is dipped into the sauce, in a bite with bread. The green part of the onion is not eaten.
Стебли чеснока держат за зеленую часть, почерневшую пленку с белой части снимают и макают стебель в соус, в прикуску с хлебом. Зеленая часть лука не кушается.