Make beef broth. Wash and peel the garlic. Select a vessel for the sauce. Boil water in a kettle and prepare a frying pan.
Сварите говяжий бульон. Помойте и почистите чеснок. Подберите посуду для соуса. Вскипятите воду в чайнике и подготовьте сковороду.
Pour boiling water over the tomato from a kettle, make cross-shaped cuts and remove all the skin. Cut the tomato into small cubes and simmer in a frying pan until soft. Pass 4 cloves of garlic through a press and fry in vegetable oil until fragrant. Then add tomato paste, stir and simmer for 2 minutes.
Обдайте помидор кипятком из чайника, сделайте крестообразные надрезы и снимите всю кожицу. Нарежьте томат мелкими кубиками и потушите на сковороде до мягкости. 4 зубчика чеснока пропустите через пресс и обжарьте на растительном масле до появления запаха. Затем добавьте томатную пасту, перемешайте и тушите 2 минуты.
In a deep bowl, combine the stewed tomato and tomato mixture, dilute with broth. Beat lightly with a whisk, add salt, pepper and the remaining clove of garlic, passed through a press.
В глубокой миске смешайте тушеный помидор и томатную смесь, разбавьте бульоном. Взбейте слегка венчиком, добавьте соль, перец и оставшийся зубчик чеснока, пропущенный через пресс.
Pour the sauce into a beautiful bowl or gravy boat, garnish with fresh chopped cilantro on top. Serve with meat, shish kebab or pasties.
Соус перелейте в красивую пиалу или соусницу, украсьте сверху свежей нарубленной кинзой. Подавайте вместе с мясом, шашлыком или чебуреками.