Wash the pumpkin, remove peel and seeds. Rinse the peaches and remove the pit. Sterilize jars in any convenient way.
Помойте тыкву, очистите от кожуры и семян. Персики ополосните, удалите у них косточку. Простерилизуйте банки любым удобным способом.
Cut the peeled pumpkin into medium-sized cubes and place in a saucepan with water. Bring the chopped pumpkin to a boil, reduce the heat and simmer for half an hour until the vegetable is soft.
Очищенную тыкву нарежьте кубиками среднего размера, выложите в кастрюлю с водой. Доведите измельченную тыкву до кипения, убавьте огонь и варите ее на медленном огне в течение получаса до мягкости овоща.
When the pumpkin is ready, grind it with an immersion blender to a puree, add sugar to the puree, stir and place the mixture on the stove. Cook pumpkin puree with sugar for about 5 minutes until the sugar grains dissolve.
По мере готовности тыквы, измельчите ее погружным блендером до состояния пюре, добавьте в пюре сахар, перемешайте и поставьте массу на плиту. Варите тыквенное пюре с сахаром примерно 5 минут до растворения крупинок сахара.
Pour hot pumpkin juice with peach pulp into sterilized glass jars, roll up the lids and, turning the jars upside down, set aside to cool.
Горячий тыквенный сок с мякотью персика перелейте в стеклянные стерилизованные банки, закатайте крышками и, перевернув банки вверх дном, отложите в сторону для остывания.
Serve cold pumpkin peach juice with whipped cream and cinnamon.
Подайте холодный тыквенно-персиковый сок со взбитыми сливками и корицей.