Wash the vegetables, peel the potatoes and pumpkin. Cut into medium pieces and boil until done. Peel the onion and garlic, rinse the onion. Chop not very coarsely.
Помойте овощи, почистите картофель и тыкву. Нарежьте средними кусочками и отварите до готовности. Лук и чеснок почистите, лук промойте. Нарежьте не очень крупно.
Drain all liquid from boiled pumpkin and potatoes.
Слейте всю жидкость с отварных тыквы и картофеля.
In a frying pan heated with oil, fry the onion and garlic until golden. Mix it with boiled vegetables and puree in a blender. Season with salt, pepper and nutmeg.
На разогретой с маслом сковороде обжарьте лук и чеснок до золотистости. Смешайте его с отварными овощами и измельчите блендером до состояния пюре. Приправьте солью, перцем и мускатом.
Add the cream, bring the soup to a boil and cook for 2 minutes, stirring constantly.
Введите сливки, доведите суп до кипения и варите его в течение 2 минут, постоянно помешивая.
Prepare rye and garlic croutons for pumpkin soup.
Приготовьте к тыквенному супу ржаные, чесночные сухарики.