Recipes / Delicate cream for cake Нежный крем для торта
Aquafaba is obtained from soaking chickpeas. It perfectly replaces proteins in various desserts and other dishes. The result is a lush, thick foam. This is exactly the effect that confectioners achieve when making cake cream.
Аквафаба получается из настоанного на воде нута. Она отлично замещает белки в самых разных десертах и блюдах. В итоге выходит пышная и плотная пена — именно такой эффект и достигают кондитеры, когда готовят крем для торта.
Steps / Шаги:
Prepare all ingredients
Подготовьте все ингредиенты
Pour the aquafaba and lemon juice into a bowl. Beat the mixture for 15 minutes.
Вылейте аквафабу и лимонный сок в миску. Взбейте массу в течение 15 минут.
Without ceasing to beat, gradually add all the sugar and vanillin.
Не переставая взбивать, постепенно введите весь сахар и ванилин.
Add cream to a cake or any other dessert.
Дополните кремом торт или любой другой десерт.