Soak the bread in milk. Peel the garlic and pass through a press. Wash the mushrooms and cut into thin slices. Wash the greens, dry and chop. Preheat the oven.
Замочите хлеб в молоке. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Грибы промойте и нарежьте тонкими ломтиками. Зелень промойте, обсушите и измельчите. Нагрейте духовку.
Add chopped garlic and herbs, an egg, squeezed bread crumbs to the minced meat, salt, pepper and mix the minced meat thoroughly, beating it a couple of times.
Добавьте к фаршу измельченные чеснок и зелень, яйцо, отжатую мякушку хлеба, посолите, поперчите и тщательно вымешайте фарш, при этом отбейте его пару раз.
Form the minced meat into cutlets and fry them in a preheated frying pan with olive oil. Place the finished cutlets in a baking dish.
Из фарша сформируйте котлеты и обжарьте их на разогретой сковороде с оливковым маслом. Готовые котлеты выкладывайте в форму для запекания.
In a preheated frying pan with a small amount of olive oil and butter, fry the mushrooms until the juice releases, immediately pour in the wine and evaporate over medium heat until half the volume of the liquid is released.
На разогретой сковороде с небольшим количеством оливкового и сливочного масла обжарьте грибы до выделения сока, сразу влейте вино и выпаривайте на среднем огне до половины объема жидкости.
In a deep plate, mix flour with cream so that there are no lumps. Pour the cream mixture into the mushrooms, add salt and pepper and bring to a boil, stirring occasionally.
В глубокой тарелке смешайте муку со сливками так, чтоб не было комочков. Влейте сливочную смесь к грибам, посолите, поперчите и доведите до кипения, периодически помешивая.
Pour the prepared sauce into the cutlets in the mold and place in an oven preheated to 180 degrees for five minutes. Serve the dish in portions, with a side dish.
Готовым соусом залейте котлеты в форме и оправьте в нагретую до 180 градусов духовку на пять минут. Подавайте блюдо порционно, с гарниром.
Boiled, fluffy rice or mashed potatoes are suitable as a side dish for the cutlets.
На гарнир к котлетам подойдет отварной, рассыпчатый рис или картофельное пюре.