Soak the beans.
Замочите фасоль.
Pour water and lemon juice with 1/3 cup sugar over the beans. Boil for 120 minutes. Then knead and cool. Beat the yolks with sugar. Mix milk with cream and bring to a boil.
Залейте фасоль водой и лимонным соком с 1/3 стакана сахара. Отварите в течение 120 минут. Затем разомните и остудите. Желтки взбейте с сахаром. Молоко смешайте со сливками и доведите до кипения.
Remove the container with cream from the heat, add the yolk-egg mixture, stir well and put on fire. Add vanilla. Stir until the mixture thickens.
Емкость со сливками снимите с огня, внесите желтково-яичную смесь, хорошо размешайте и поставьте на огонь. Всыпьте ванилин. Вымешивайте, пока смесь не загустеет.
Boil for another 5 minutes, stirring constantly. Then cool the mixture. Combine the bean mixture with the milk-yolk mixture. Place everything in a container and put it in the freezer.
Проварите еще 5 минут постоянно помешивая. Затем остудите смесь. Фасолевую смесь соедините с молочно-желтковой. Поместите все в контейнер и отправьте в морозильник.
When serving, sprinkle with walnuts and garnish with berries of your choice.
При подаче посыпьте грецкими орехами и украсьте ягодами на ваш вкус.