Wash the tomatoes and beans. Prepare a sterilized and washed jar for the preparation.
Вымойте помидоры и фасоль. Подготовьте стерилизованную и вымытую банку для заготовки.
Place leaves, dill, mustard, tomatoes and beans in a jar. Boil water and pour into a container.
В банку поместите листья, укроп, горчицу, помидоры и фасоль. Закипятите воду и залейте в емкость.
Cover the jar with a lid. Let stand for 10 minutes. Drain the water into a saucepan. Bring to a boil and return back. Let stand for 10 minutes. Pour the liquid into a container.
Прикройте банку крышкой. Дайте постоять 10 минут. Слейте воду в сотейник. Доведите до кипения и верните обратно. Дайте постоять 10 минут. Вылейте жидкость в емкость.
Add sugar and salt. Cook for 1 minute. Add vinegar. Place the marinade in a jar. Roll up the jar. Turn upside down and cover. Leave it for a day.
Внесите сахар и соль. Варите 1 минуту. Добавьте уксус. Поместите маринад в банку. Закатайте банку. Переверните дном вверх и укройте. Оставьте на сутки.
Serve tomatoes with any meat dish or fish and side dish.
Подавайте помидоры с любым мясным блюдом или рыбой и гарниром.