Wash the chicken, place in a saucepan and cover with water. Peel and wash the vegetables. Wash the greens and chop finely with a knife.
Курицу помойте, положите в кастрюлю и залейте водой. Овощи очистите и помойте. Зелень помойте и порежьте мелко ножом.
Place the pan with the chicken on the stove, bring to a boil, skim off the foam. Place vegetables in the pan, except garlic and herbs. Add the bay leaf, salt and simmer over low heat until the bird is cooked through, about 40 minutes.
Кастрюлю с курицей поставьте на плиту, доведите до кипения, снимите пену. Положите в кастрюлю овощи, кроме чеснока и зелени. Добавьте лавровый лист, посолите и варите на небольшом огне до готовности птицы, примерно 40 минут.
Remove the chicken from the broth and separate the meat from the bone, cutting into pieces. Strain the broth, boil again, throw in the vermicelli, cook for 5 minutes. Remove from heat. Add garlic and herbs to the soup, return the chopped chicken and let simmer for 5 minutes.
Курицу достаньте из бульона и отделите мясо от кости, порезав на кусочки. Бульон процедите, снова закипятите, бросьте вермишель, варите 5 минут. Снимите с огня. Добавьте в суп чеснок, зелень, верните порезанное куриное мясо и дайте настояться 5 минут.
Serve chicken soup hot. Complete with croutons made from white loaf.
Подавайте куриный суп горячим. Дополните гренками, сделанными из белого батона.