Peel the pumpkin and divide the pulp into small pieces. Grate the cheese. Wash the apples, remove the cores and cut into cubes or slices. Remove the sausages from the packaging and also cut into cubes.
Тыкву очистите и разделите мякоть на небольшие куски. Сыр натрите на терке. Яблоки вымойте, удалите сердцевины и нарежьте кубиками или дольками. Достаньте сосиски из упаковки и также нарежьте на кубики.
Pour water into a saucepan and put on fire. Place the pumpkin pieces into boiling water and cook for 10 minutes, then cool slightly. Next, transfer the pumpkin to a blender bowl and blend until smooth, adding liquid from the pan if necessary. Add cheese and eggs to the pumpkin and mix thoroughly.
В кастрюлю налейте воды и поставьте на огонь. В кипящую воду опустите куски тыквы и варите в течение 10 минут, затем немного остудите. Далее переложите тыкву в чашу блендера и разбейте до однородной массы, при необходимости добавьте жидкости из кастрюли. Добавьте к тыкве сыр и яйца и тщательно перемешайте.
Also combine chopped sausages and apples with the pumpkin mixture. Season with salt and pepper, add your favorite spices and dried herbs if desired, and stir. Pour the mixture into a baking tray or baking dish and place in a preheated oven. Bake the dish for 30 minutes at 200 °C.
Нарезанные сосиски и яблоки также соедините с тыквенной смесью. Посолите, поперчите, по желанию добавьте любимые специи и сушеную зелень, перемешайте. Вылейте массу в противень или форму для запекания и поставьте в разогретую духовку. Выпекайте блюдо в течение 30 минут при температуре 200 °C.
Serve the finished casserole on the table in a baking tray and arrange the pieces in portions. Top with sprigs of fresh parsley.
Готовую запеканку подавайте на стол в противне и раскладывайте порционно кусочки. Сверху украсьте веточками свежей петрушки.