Peel the onion and garlic, wash and chop. Wash the greens, dry and finely chop.
Лук и чеснок очистите, помойте и измельчите. Зелень промойте, обсушите и мелко нарубите.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the onion and garlic until soft, add flour and fry for about 3 minutes, stirring constantly.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте лук с чесноком до мягкости, добавьте муку и обжарьте в около 3 минут, постоянно помешивая.
Pour cream into the fried vegetables, season with salt, pepper, spices and fresh herbs. Simmer the ingredients for 3-5 minutes, stirring the dish occasionally.
К обжаренным овощам влейте сливки, приправьте солью, перцем, специей и свежей зеленью. Тушите ингредиенты в течение 3-5 минут, периодически перемешивая блюдо.
When serving, add fresh herbs to the sauce.
При подаче дополните соус свежей зеленью.