Wash the tomatoes, remove the stem. Peel the garlic and cut into slices. Prepare and sterilize jars and lids. You will also need a juicer.
Помидоры помойте, удалите плодоножку. Чеснок очистите и нарежьте пластинками. Подготовьте и простерилизуйте банки и крышки. Также вам понадобится соковыжималка.
Pass the tomatoes through a juicer. Also skip the cake twice.
Пропустите помидоры через соковыжималку. Жмых от также пропустите два раза.
Pour the juice into a large saucepan and place on the fire. Bring the mixture to a boil over high heat, add chopped garlic, salt and pepper. Bring the juice back to a boil and cook for another 5 minutes.
Перелейте сок в большую кастрюлю и поставьте на огонь. На сильном огне доведите массу до кипения, добавьте нарезанный чеснок, посолите и поперчите. Снова доведите сок до кипения и поварите его еще 5 минут.
Pour the hot juice into the prepared jars, screw tightly and place upside down. Let them cool completely, covering them. Store the juice in a cool place.
Разлейте горячий сок по подготовленным банкам, закрутите плотно и поставьте вверх дном. Дайте им полностью остыть, укутав их. Храните сок в прохладном месте.
Before serving, stir tomato juice with a few drops of Worcestershire sauce and Tabasco. Pour the juice into glasses and garnish with fresh basil.
Перед подачей перемешайте томатный сок с несколькими каплями вустерширского соуса и табаско. Разлейте сок по стаканам и украсьте свежим базиликом.