Separate the pumpkin from the peel, cut the pulp into small, identical pieces. Lightly crush the nuts. Peel the onion, wash it along with the spinach and chop finely. If desired, you can use sage instead of spinach.
Тыкву отделите от кожуры, нарежьте мякоть на маленькие, одинаковые кусочки. Орехи слегка раздавите. Очистите лук, вымойте вместе со шпинатом и мелко нарубите. По желанию вместо шпината можно использовать шалфей.
Boil water in a saucepan and cook pasta according to package directions. Any type of pasta is suitable for the dish, it all depends on your desire. While the pasta is cooking, prepare the sauce.
В кастрюле вскипятите воду и сварите пасту согласно инструкции, указанной на упаковке. Для блюда подойдет любой вид пасты, все зависит от вашего желания. Пока варятся макароны, приготовьте соус.
For the sauce, heat vegetable oil in a frying pan, add onion and spinach, sauté for 2 minutes. Then add pumpkin, salt, pepper and add your favorite seasoning, stir. Fry over medium heat for 10-12 minutes until the pumpkin is soft.
Для соуса нагрейте в сковороде растительное масло, выложите лук и шпинат, пассеруйте 2 минуты. Затем добавьте тыкву, посолите, поперчите и насыпьте любимую приправу, перемешайте. Обжаривайте на среднем огне в течение 10-12 минут, пока тыква не станет мягкой.
Place the contents of the frying pan into a blender bowl and blend until smooth, return to the frying pan on the heat. Add butter and cream cheese there, add chopped walnuts, mix thoroughly. Add the pasta to the sauce, stir again and simmer for 1 minute.
Содержимое сковороды переложите в чашу блендера и разбейте до однородного состояния, снова верните в сковороду на огонь. Туда же добавьте масло и сливочный сыр, засыпьте измельченные грецкие орехи, тщательно перемешайте. Выложите к соусу пасту, еще раз перемешайте и подержите на огне 1 минуту.
Arrange the finished pasta with sauce in portions and sprinkle grated Parmesan cheese on top. You can decorate with cherry halves, so the dish will look even more colorful.
Готовую пасту с соусом разложите порционно и сверху посыпьте тертым пармезаном. Можно украсить половинками черри, так блюдо будет выглядеть еще более красочным.