Wash the cucumbers and cut into small cubes. Pass the peeled garlic through a press or finely chop it with a knife. Grind the nuts into crumbs. Wash the greens and chop finely.
Огурцы помойте и порежьте мелкими кубиками. Очищенный чеснок пропустите через пресс или мелко порежьте ножом. Орехи измельчите в крошку. Зелень помойте и мелко порежьте.
Place chopped cucumbers, herbs and garlic in a deep cup, add curdled milk mixed with water, vinegar and vegetable oil.
Измельченные огурцы, зелень и чеснок положите в глубокую чашку, добавьте простоквашу, смешанную с водой, уксус и растительное масло.
Add some salt and stir. Sprinkle with chopped nuts and garnish with herbs.
Подсолите, перемешайте. Посыпьте и измельченными орехами и украсьте зеленью.
Serve cold yogurt soup in portioned bowls. It will perfectly complement baked potatoes with meat.
Холодный суп из простокваши подавайте в порционных пиалах. Он прекрасно дополнит запеченный картофель с мясом.