Prepare all the necessary ingredients. Wash the garlic and herbs, remove the husks from the cloves. Remove the butter from the refrigerator; it should be at room temperature and soft.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Помойте чеснок и зелень, отчистите зубчики от шелухи. Сливочное масло выложите из холодильника, оно должно быть комнатной температуры и мягким.
Finely chop the parsley. Pass the garlic through a special press
Мелко порубите петрушку. Пропустите чеснок через специальный пресс
Mix garlic with parsley. Add salt and black pepper to taste, as well as lemon juice, to the resulting green mass. Mix thoroughly.
Смешайте чеснок с петрушкой. В полученную зеленую массу добавьте соль и черный перец по вкусу, а также лимонный сок. Тщательно перемешайте.
Add soft butter to the mixture, stir everything with a fork until smooth.
Добавьте в смесь мягкое сливочное масло, размешайте все вилкой до однородной консистенции.
Place the finished green butter in a saucer and serve with crispy toast.
Готовое зеленое масло выложите в блюдце и подавайте с хрустящими поджаренными тостами.