Remove milk from the refrigerator in advance. It should be at room temperature to prepare the sauce.
Заранее достаньте из холодильника молоко. Оно должно быть комнатной температуры для приготовления соуса.
Place the frying pan over medium heat and add the butter. When it melts, add flour. Stir so that there are no lumps. Fry the béchamel sauce base for 2 minutes. Add milk to the fried flour. Stir with a whisk until smooth. As soon as the future sauce boils, add spices. Simmer on low heat for about 1 minute.
Поставьте сковороду на средний огонь и положите в нее сливочное масло. Когда оно растопится, добавьте муку. Перемешайте, чтобы не было комочков. Обжаривайте основу соуса бешамель в течение 2 минут. Введите в обжаренную муку молоко. Венчиком размешайте до однородной консистенции. Как только будущий соус закипит, всыпьте специи. Томите на минимальном огне около 1 минуты.
Serve the creamy milk sauce warm.
Подавайте сливочный соус из молока в теплом виде.