Divide the cabbage into florets and rinse. Peel the garlic and chop finely.
Капусту разделите на соцветия и промойте. Чеснок очистите и мелко нарежьте.
Place the cabbage in salted, boiling water and cook for a couple of minutes and drain in a colander.
В подсоленную, кипящую воду отправьте капусту и варите в течение пары минут и откиньте на дуршлаг.
Melt the butter in a heavy frying pan and fry the garlic until golden. Add a small amount of cabbage to the garlic and fry until golden brown. Serve the dish warm, garnished with fresh herbs.
В сковороде с толстым днем растопите сливочное масло и обжарьте на нем чеснок до золотистости. Выкладывайте небольшим количеством капусту к чесноку и обжаривайте до румяного цвета. Подавайте блюдо теплым, украсив свежей зеленью.
Fry cabbage with bell peppers and cheese, and serve with fried eggs.
Пожарьте капусту с болгарским перцем и сыром, и подайте к жареным яйцам.