Prepare the dishes. Peel and wash the vegetables.
Подготовьте посуду. Овощи очистите и помойте.
Grate the prepared pumpkin into a deep bowl using a Korean carrot grater. Place garlic, passed through a press, directly on top of the pumpkin. Add spices, salt, add sugar.
В глубокую посуду натрите на тёрке для корейской моркови подготовленную тыкву. Прямо поверх тыквы выложите чеснок, пропущенный через пресс. Добавьте специи, посолите, положите сахар.
Finely chop the onion. Pour vegetable oil into a frying pan and heat it up. Add chopped onion and fry until transparent. The onion should remain transparent and should not be overcooked.
Лук мелко нашинкуйте. Налейте в сковороду растительное масло, разогрейте. Положите нарезанный лук, жарьте его до прозрачности. Лук должен остаться прозрачным, его нельзя сильно зажаривать.
Pour the onion and oil into the bowl with the pumpkin and garlic. Add vinegar. Mix all ingredients with your hands. Cover with cling film and place the container in the refrigerator for 24 hours. Then you can transfer it to a jar and use it as needed.
Вылейте лук с маслом в посуду с тыквой и чесноком. Добавьте уксус. Перемешайте все ингредиенты руками. Накройте пищевой пленкой и уберите тару в холодильник на 24 часа. Затем можете переложить в банку и употреблять при необходимости.
Serve ready-made pumpkin marinated in Korean style as an appetizer for meat dishes.
Готовую тыкву, маринованную по-корейски подавайте в качестве закуски к мясным блюдам.