Soak the beans for 240 minutes in cold water. Cut the apple into 4 parts, remove the insides. Peel the nuts and chop. Preheat the oven to 180 C°.
Замочите фасоль на 240 минут в холодной воде. Яблоко разрежьте на 4 части, очистите от внутренностей. Очистите орехи от кожуры, измельчите. Разогрейте духовку до 180 С°.
Drain the beans. Pour in fresh cold water and cook for 90-120 minutes until tender. Bake the apple in the microwave for 5 minutes, chop finely.
С фасоли слейте воду. Залейте свежей холодной водой, варите 90-120 минут до готовности. Яблоко запеките в микроволновой печи в течение 5 минут, мелко нарежьте.
Combine beans, egg, sugar, cottage cheese, apple. Beat with a blender, add starch, 35 g of nuts, baking powder, salt. Mix well with a spoon.
Соедините фасоль, яйцо, сахар, творог, яблоко. Взбейте блендером, добавьте крахмал, 35 г орехов, пекарский порошок, соль. Хорошо перемешайте ложкой.
Gently add flour to the mixture and mix again. Wet your hands in water and line a baking sheet with a baking sheet. With wet hands, roll the dough into small balls, form the balls into flat cakes and place them on a baking sheet. Top with remaining walnut pieces. Bake in the oven for 15-20 minutes.
Аккуратно введите в смесь муку, еще раз перемешайте. Руки смочите в воде, застелите противень листом для выпекания. Влажными руками скатайте из теста маленькие шарики, из шариков сформируйте лепешки и выложите их на противень. Сверху украсьте оставшимися кусочками грецких орехов. Выпекайте в духовке 15-20 минут.
Sprinkle the finished cooled cookies with powdered sugar.
Готовое остывшее печенье посыпьте сахарной пудрой.