Soak the beans for 6 hours in cold water. Finely chop the greens and garlic.
Замочите фасоль на 6 часов в холодной воде. Зелень и чеснок мелко порубите.
Boil the soaked beans until tender and tender. Turn off the heat, rinse the beans and drain off any excess liquid. Refrigerate.
Отварите замоченную фасоль до готовности и мягкого состояния. Выключите огонь, промойте фасоль и слейте лишнюю жидкость. Охладите.
Heat oil in a frying pan, fry tomato paste in oil for 3 minutes. Add salt, pilaf seasoning, garlic. Once the mixture starts to boil, add the beans. Simmer the dish for 3 minutes. Sprinkle with herbs.
На сковороде раскалите масло, обжарьте на масле томатную пасту 3 минуты. Добавьте соль, приправу для плова, чеснок. Как только смесь начнет кипеть, добавьте фасоль. Тушите блюдо 3 минуты. Посыпьте зеленью.
Garnish the finished portions with beans in tomato with basil leaves.
Готовые порции с фасолью в томате украсьте листиками базилика.